Matematika Unpad 2003

Komunitas Angkatan 2003 Jurusan Matematika Unpad
The Community, Student of 2003 of Mathematics at Universitas Padjadjaran (halah ribett) ;P
Bandung - Indonesia


You are not connected. Please login or register

bubar na jadikeun

Go to page : 1, 2  Next

Lokasi buka puasa

83% 83% [ 5 ]
17% 17% [ 1 ]
Total Votes : 6

Go down  Message [Page 1 of 2]

1 bubar na jadikeun on Wed 3 Sep 2008 - 8:06

ridwan

avatar
Mahasiswa Baru
Mahasiswa Baru
tradisi bubar na tong punah, dahar dahar euy... Laughing

--------------------------------------------------
wan, punten saya nambahkeun polling nya.
buat yang memilih lokasi kediaman 2003 atau tempat makan lain tolong dijelaskan detailnya di bawah ya.
thanks.

-Admin-



Last edited by dede on Mon 8 Sep 2008 - 10:34; edited 2 times in total (Reason for editing : nambahin polling)

View user profile

2 Re: bubar na jadikeun on Wed 3 Sep 2008 - 8:46

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
beNuL! hayu urang babadog lega

View user profile http://math2003.indonesianforum.net

3 Re: bubar na jadikeun on Sat 6 Sep 2008 - 14:02

gehenx

avatar
Moderator
Moderator
ridwan wrote:tradisi bubar na tong punah, dahar dahar euy... Laughing

Woi wan postingan pertama kuduna mah di thread perkenalan heula...
Hehe


Hayu atuh jadikeun...
Hehe
Teu bisa ngomong nanaon deui urg mah mun penyandang dana/donatur geus ngomong...
Hehehe
Sok jadikeun, nu geus gawe jadi penyandang dana okeh...
Tapi kudu ngendong sabab geus jauh ayeuna mah, teu ngekos d jtgr deui..
Di t4 si oyok kumaha?
Ato teman2 yg lain punya ide dmn t4 yg oke..


_________________

Dragonadopters



View user profile http://arimaulana.blogspot.com

4 Re: bubar na jadikeun on Sun 7 Sep 2008 - 19:19

shevacenko

avatar
Juragan Posting
Juragan Posting
Oke..Satujuh lah..Bahkan sadalapan..Mun bisa emang ngendong lbh baik..Biar reuni an nya lbh lma..Itu jg kl bang oyox tdk kberatan..Tp nu laen pd sbuk teu nya mun ngendong?Ok skarang qt harus menghub. Bang oyox dl..Mun teu bs mah di t4 makan spti di ampera, dll..Tp opsi trakhir eta mah..Ga bebas uy kl mkn d t42 ky gt..Nyak setuju lah yg udh krja pnyandang dana..Berhubung urg can gwe yeuh msh trening keneh..Hehehe..Btw urg laleungitan yeuh no2 angkt 2003..Kmri ka format hpe na..Ad yg bs membantu?

View user profile

5 Re: bubar na jadikeun on Mon 8 Sep 2008 - 10:20

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
Berarti dipilih heula,

Lokasi,
Mau di rumah atau tempat makan,
Kalo di rumah:
+ bisa nginep yang lokasinya jauh
+ durasi reunian, nongkrong bisa lebih lama
+ Low cost dibandingin di tempat makan, (at least duit sabaraha wae jadi dahar, rek jukut oge hehe Laughing)
+ bisa solat barengan semuanya, magrib n taraweh

- lokasi mungkin ngga ada di pusat kota, jadi sebaran jarak lokasi rumah sama tempat bukanya tidak merata, wakakak sotoyy

Kalo di tempat makan,
+ Jarak ke tempat buka buat sebagian besar mungkin merata
+ Makanannya versi enak, relatif lah

- Solat teu bisa jamaah, kan seru mun jamaahan
- Rada mahal
- Ga bisa lama-lama
- Kagok mun rek tarawehan

yah.. sok lah tambahan deui lah. da itu mah ceuk sayah. hehe sok dilanjutttt... cheers

sementara ini saya pilih kediaman 2003 dulu deh.

View user profile http://math2003.indonesianforum.net

6 Re: bubar na jadikeun on Mon 8 Sep 2008 - 19:03

shevacenko

avatar
Juragan Posting
Juragan Posting
Emang lbh banyak segi positipnya bila diadakan di kediaman (imah) anak 2003..Y paling di rumah oyok ataw di rumah vivi..Kl di rumah vika mah kajauhan nya wan..? Klo ad usul t4 yg lain atau kl ada yg bsedia (tanpa diminta) rumahnya dijadikan tempat buka puasa, apalagi kl gratis, saya doa kan phalanya dilipatgandakan alloh swt..Amin..

View user profile

7 Re: bubar na jadikeun on Mon 8 Sep 2008 - 20:13

gehenx

avatar
Moderator
Moderator
shevacenko wrote:Emang lbh banyak segi positipnya bila diadakan di kediaman (imah) anak 2003..Y paling di rumah oyok ataw di rumah vivi..Kl di rumah vika mah kajauhan nya wan..? Klo ad usul t4 yg lain atau kl ada yg bsedia (tanpa diminta) rumahnya dijadikan tempat buka puasa, apalagi kl gratis, saya doa kan phalanya dilipatgandakan alloh swt..Amin..

Sip lah satuju..
Btw naha ieu teh ngan tiluan nu ngobrol teh?
Edek tiluan hungkul ieu teh nu bubarna?
lol!
Hehe
Thread starter (TS) alias penyandang dana kamana ieu teh??
Sepi kieunya,,
Padahal ges di sebarkeun link bubar ieu di fs crew2003, kurang oke ah..

@shevacenko.
Woiy sep sori teu bisa bantu, ribet euy pake hape..
Prasaan aya no hp urg di threat perkenalan..

@dede
Sebagian Forum ieu teh bisa teu dijadikeun privat..
Tah thread data diri..
Jd inpo data diri teh privat, harus register mun hayang ningali teh..
Sbagian weh, anu kira2 teu kudu di expose di umum..


_________________

Dragonadopters



View user profile http://arimaulana.blogspot.com

8 Re: bubar na jadikeun on Tue 9 Sep 2008 - 8:50

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
shevacenko wrote:Emang lbh banyak segi positipnya bila diadakan di kediaman (imah) anak 2003..Y paling di rumah oyok ataw di rumah vivi..Kl di rumah vika mah kajauhan nya wan..? Klo ad usul t4 yg lain atau kl ada yg bsedia (tanpa diminta) rumahnya dijadikan tempat buka puasa, apalagi kl gratis, saya doa kan phalanya dilipatgandakan alloh swt..Amin..

buat Ridwan mah apa sih yang jauh kalo buat vika..
semuanya deket-deket aja ko..
jadi jauh kalo ada nano.. xixixixixixixixixixixixixi... Laughing

gehenx wrote:Sebagian Forum ieu teh bisa teu dijadikeun privat..
Tah thread data diri..
Jd inpo data diri teh privat, harus register mun hayang ningali teh..
Sbagian weh, anu kira2 teu kudu di expose di umum..

Sudah dibuat privat kok dari dulu, khususnya tentang info data diri cuma
user yang sudah tergabung dalam group Angkatan 2003 yang bisa buka thread tersebut.
User yang sudah tergabung dalam group Angkatan 2003 ditandai dengan warna biru pada namanya.

Kecuali ente joy, da ente geus naek pangkat jadi moderator. Cool

View user profile http://math2003.indonesianforum.net

9 bubar on Wed 10 Sep 2008 - 21:19

ukha

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
kumaha jadina....? Question

View user profile

10 Re: bubar na jadikeun on Wed 10 Sep 2008 - 21:37

ukha

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
ridwan wrote:tradisi bubar na tong punah, dahar dahar euy... Laughing

--------------------------------------------------
wan, punten saya nambahkeun polling nya.
buat yang memilih lokasi kediaman 2003 atau tempat makan lain tolong dijelaskan detailnya di bawah ya.
thanks.

-Admin-




kemarin si pur nelpon katanya gimana kl ke ciwalini lg...
tp menurut gw bakal repot tuh...
menurut loe,gmna?

View user profile

11 Re: bubar na jadikeun on Thu 11 Sep 2008 - 10:24

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
ukha koordinator 2003 wrote:
kemarin si pur nelpon katanya gimana kl ke ciwalini lg...
tp menurut gw bakal repot tuh...
menurut loe,gmna?

repot duit sama ngumpulinnya,
tapi lebih seru,
tapi maenya bulan puasa ngojay?
haha

View user profile http://math2003.indonesianforum.net

12 Re: bubar na jadikeun on Thu 11 Sep 2008 - 16:45

illy

avatar
Mahasiswa Baru
Mahasiswa Baru
jadinya mang kapan si?

View user profile

13 Re: bubar na jadikeun on Thu 11 Sep 2008 - 17:37

gehenx

avatar
Moderator
Moderator
dede wrote:
ukha koordinator 2003 wrote:
kemarin si pur nelpon katanya gimana kl ke ciwalini lg...
tp menurut gw bakal repot tuh...
menurut loe,gmna?

repot duit sama ngumpulinnya,
tapi lebih seru,
tapi maenya bulan puasa ngojay?
haha

Yoi bener hese..
Komo ayena mah ges papencar jararauh,,
Tapi teu nanaon lah mun aya nu bersedia jadi penyandang danana mah..
Jd nu jauh siga urang cukup jadi peserta weh..
Hehe
lol!


_________________

Dragonadopters



View user profile http://arimaulana.blogspot.com

14 Re: bubar na jadikeun on Fri 12 Sep 2008 - 9:33

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
illy wrote:jadinya mang kapan si?

wakakakak nongol juga di forum..

btw, ayoh bahas tanggal nih keburu mudikkkkkkkkkk

View user profile http://math2003.indonesianforum.net

15 Re: bubar na jadikeun on Fri 12 Sep 2008 - 10:20

Valiand

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
dede wrote:
illy wrote:jadinya mang kapan si?

wakakakak nongol juga di forum..

btw, ayoh bahas tanggal nih keburu mudikkkkkkkkkk



De, Nu anehmah laun puasa2 ngojay...
tapi, sok bayangkeun...
PUASA....NGOJAY....ILLY... Laughing

View user profile

16 Re: bubar na jadikeun on Fri 12 Sep 2008 - 10:33

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
Valiand wrote:
De, Nu anehmah lain puasa2 ngojay...
tapi, sok bayangkeun...
PUASA....NGOJAY....ILLY... Laughing

wah..menjurus..ngojayna peuting weh.. hehe

huss husss back to topic ah!! minggu ke berapa mau buka teh??

View user profile http://math2003.indonesianforum.net

17 Re: bubar na jadikeun on Fri 12 Sep 2008 - 10:56

Valiand

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
urang mah bisana sabtu sore wungkul.....ameh mondok trus mingguna balik k ckmpk...hehehehe

kira-kira minggu iraha?

View user profile

18 Re: bubar na jadikeun on Fri 12 Sep 2008 - 11:24

dede

avatar
Site Owner
Site Owner
Valiand wrote:urang mah bisana sabtu sore wungkul.....ameh mondok trus mingguna balik k ckmpk...hehehehe

kira-kira minggu iraha?

kesempatan berarti tinggal minggu ke-tiga
artina sabtu depan, soalna sabtu depan na deui mah geus liwat,

kumaha, apakah kita mulai fokus ke tanggal Sabtu, 20 September 2008 ?????

View user profile http://math2003.indonesianforum.net

19 Re: bubar na jadikeun on Fri 12 Sep 2008 - 11:28

Valiand

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
Publikasikan dulu pada teman-teman...

View user profile

20 Re: bubar na jadikeun on Fri 12 Sep 2008 - 20:36

gehenx

avatar
Moderator
Moderator
Nyieun jarkom weh,,
Moal baleg mun didieu mah..
Edek di bdg kan?
Sok atuh ayena mah bentuk heula panitia bubarna..
Ke karek jarkomkeun kepastiannya..
Ditunggu oke jarkomna,
Trus ke nu edek milu titah sms konfirmasi ka saha weh nu di tunjuk jadi ketua bubar, ameh pasti nu miluna saha wae,,


_________________

Dragonadopters



View user profile http://arimaulana.blogspot.com

21 Re: bubar na jadikeun on Fri 12 Sep 2008 - 22:43

shevacenko

avatar
Juragan Posting
Juragan Posting
Enya de, mun bs mah saacan oktober nya..He2..Poe sabtu urg bs mengorbankan mlm mgguan lah..Slaen poe sbtu urang teu bisa uy..Wah ngabentuk panitia na sbraha minggu yeuh?

View user profile

22 Re: bubar na jadikeun on Fri 12 Sep 2008 - 23:19

ukha

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
jadina kumaha...?
hub si oyok wae lah
trus jadikeun tgl 20.....
aya nu protes....! Laughing

View user profile

23 Re: bubar na jadikeun on Sat 13 Sep 2008 - 19:15

gehenx

avatar
Moderator
Moderator
Si adi pur mah ngotot euy hayang ci walini wae..
Mayar 100rb ceunah, tgl 20an mun edek si eta nu ngoordinir.


_________________

Dragonadopters



View user profile http://arimaulana.blogspot.com

24 Re: bubar na jadikeun on Sat 13 Sep 2008 - 23:56

ukha

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
gehenx wrote:Si adi pur mah ngotot euy hayang ci walini wae..
Mayar 100rb ceunah, tgl 20an mun edek si eta nu ngoordinir.

hese bro ngumpulkeun barudakna soalnna loba nu gawe......
si eta mahasiswa keneh jiga urang matakna mikirna gampang wae....

mun di bandung wae kumaha?teangan tempatna nu okeh sakalian popotoan

View user profile

25 Re: bubar na jadikeun on Mon 15 Sep 2008 - 8:58

Valiand

avatar
Aktivis 2003
Aktivis 2003
ukha koordinator 2003 wrote:
gehenx wrote:Si adi pur mah ngotot euy hayang ci walini wae..
Mayar 100rb ceunah, tgl 20an mun edek si eta nu ngoordinir.

hese bro ngumpulkeun barudakna soalnna loba nu gawe......
si eta mahasiswa keneh jiga urang matakna mikirna gampang wae....

mun di bandung wae kumaha?teangan tempatna nu okeh sakalian popotoan

Satujuuuuuu.....
Tah, Pur...dengekeun s ukha...berusahalah untuk berfikiran lebih maju, wlopun masi MHSSW...nya Ka nya? Laughing

View user profile

Sponsored content


Back to top  Message [Page 1 of 2]

Go to page : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum